Hlídáme termíny, posíláme upomínky

Ano – hlídáme za vás termíny platnosti školení vašich zaměstnanců. A nejen to. Pokud u nás máte zpracovanou i dokumentaci, hlídáme i termíny pravidelných kontrol BOZP a PO. Čtěte pozorně …

A teď trochu blíže k platnosti školení a k zasílaným upomínkám

Chápeme, že je velmi obtížné uhlídat již při 10-20 zaměstnancích termíny platnosti školení. A což teprve při 100 a více zaměstnancích. To teprve nastává to správně rodeo jak to všechno zajistit. Co pro vás můžeme udělat? Ale nejprve se musíme podívat co musíte udělat vy …

Vy musíte udržovat ve Správě zaměstnanců aktuální seznam zaměstnanců. Hlavně z něj vyčistit duplicitní jména – často se nám stává, že nám reportujete chvíli, kdy zaměstnanec má platné školení ale vy stejně obdržíte upomínku na propadlé školení. Ano – ale školení dokončil pan Kovář – a v seznamu je ještě také pan Kovar – který má školení stále propadlé. Že jde o stejnou osobu, která si nepamatuje jak se jmenuje to my bohužel nejsme schopni zjistit.

1. upomínka na nedokončené školení

První, co musíte pohlídat je, aby zaměstnanec školení vůbec dokončil. Proto jsme zavedli Upomínku na nedokončené školení. Zasíláme ji jednou týdně těm, co nestihli udělat školení v řádném termínu, který si definujete ve Správě firmy. Tuto upomínku posíláme pouze jednou. Následné upomínky na školení již musíte posílat ručně z Detailu zaměstnance ve Správě zaměstnanců.

2. upomínka na propadlá školení

Tuto upomínku posíláme na Administrativní kontakt a to tak, že mu zašleme zprávu, jejíž součástí je jako příloha tabulka, kde jsou uvedeni zaměstnanci, kterým v následujícím měsíci propadají školení. Opět pozor na duplicity jmen! Upozornění na propadající školení obdržíte pouze jednou. Je tedy dobré s ním nějak naložit – třeba tak, že pokud u vás zaměstnanec již nepracuje, přeřaďte ho mezi neaktivní – „smažte“ ho košem ve Správě zaměstnanců.

3. upomínka na nutnou kontrolu firmy z pohledu BOZP a PO

Toto je zvláštní upomínka pro společnosti, pro které jsme také zpracovali dokumentaci BOZP a PO. Měsíc před vypršením termínu kontroly zašleme na Administrativní kontakt zprávu o nutnosti si sjednat termín prezenční kontroly ve firmě – kontroly jsou prováděny zpravidla po 6 nebo 12 měsících.

Nezapomeňte si stáhnout krátký popis Administrace funkcí systému BEPOR.EU …

Sdílejte příspěvek...